Εκδηλώσεις

Επιστρέφουμε στην φύση τα δέντρα των Χριστουγέννων

05/01/2010

O ΣΚΑΪ καλεί όλους τους πολίτες που ...δανείστηκαν τις γιορτές δέντρο από τη φύση να έρθουν να το φυτεύσουν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας (ανάκτορο Ροδοδάφνης).

 

50.000 δέντρα θα φυτευτούν στο Πεντελικός όρος

07/12/2009

50.000 δέντρα θα φυτευτούν σε μία μόνο μέρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Πεντελικό όρος. Ο ΣΚΑΪ και ο Σύνδεσμος των 23 Δήμων & Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αναδασώσεων Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιήσουν δενδροφύτευση στην περιοχή Κοκκιναρά Πεντέλης στις 13 Δεκεμβρίου, με τη βοήθεια ...

 

Ανακύκλωση σε Καβάλα, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα και Ηράκλειο

24/11/2009

Ο ΣΚΑΪ και η EUROBANK ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλες πέντε πόλεις στην Ελλάδα με σκοπό να ενημερωθεί το κοινό για τους τρόπους ανακύκλωσης αλλά και να συγκεντρωθεί ανακυκλώσιμο υλικό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

 

"Χωριό" ανακύκλωσης στο Σύνταγμα από το ΣΚΑΊ και την Εurobank με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων

17/11/2009

Ο ΣΚΑΪ και η EUROBANK με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και για τρεις μέρες οργανώνουν στο Σύνταγμα «Το χωριό της Ανακύκλωσης» με σκοπό να ενημερωθεί το κοινό για τους τρόπους ανακύκλωσης.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.