Εκδηλώσεις

Ανακυκλώνουμε σε τέσσερις πόλεις το Σάββατο 16 Οκτωβρίου

15/10/2010

Ο ΣΚΑΪ, η EUROBANK και τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί θα πραγματοποιήσουν ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε Γλυφάδα, Ζάκυνθο, Καλαμάτα και Τρίπολη από τις 08.00-13.00.

 

Ανακυκλώνουμε σε τέσσερις πόλεις το Σάββατο 2 Οκτωβρίου

29/09/2010

Ο ΣΚΑΪ και η EUROBANK για δεύτερη χρονιά πραγματοποιούν μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση. Μαζί με άλλες τέσσερις πόλεις στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να ενημερωθεί το κοινό για τους τρόπους ανακύκλωσης και να συγκεντρωθεί ανακυκλώσιμο υλικό το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

 

Συναυλία από την Χάλκη "ζωντανά" στο Μελωδία και στο skai.gr

16/09/2010

Ο Μελωδία και το skai.gr θα μεταδώσουν ζωντανά τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα από την Χάλκη το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 19.30.

 

Εκστρατεία για το Κονώνειο τείχος

15/09/2010

O ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο της Πειραϊκής «Ο Κόνων», το δήμο Πειραιά και την εποπτεία της ΚΣΤ εφορίας αρχαιοτήτων Πειραιά, πραγματοποιεί καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Πειραϊκή Ακτή και τα Κονώνεια Τείχη, με κορύφωση της καμπάνιας, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, τον καθαρισμό της περιοχής.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.