Εκδηλώσεις

«ΌΛΟΙ ΜΑΖI. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ»την παραμονή των Χριστουγέννων στο Ζάππειο.

27/12/2010

«ΌΛΟΙ ΜΑΖI. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ» αυτό απέδειξε η νέα εκστρατεία του ΣΚΑΪ, που έχει ως στόχο να αντιμετωπίσουμε μαζί, αλληλέγγυοι, τη σημερινή κρίση. «Όλοι μαζί» θα βρεθούμε από κοντά την παραμονή των Χριστουγέννων στο Ζάππειο.

 

Εθελοντική αναδάσωση στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας

19/11/2010

Ένα πρότυπο πρόγραμμα εθελοντικών αναδασωτικών εργασιών στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας διοργανώνουν ο ΣΚΑΙ με τον Φορέα Διαχείρισης και το Δασαρχείο Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, τη Δ/νση Αναδασώσεων Αττικής και το Παρατηρητήριο Πάρνηθα ( ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ- WWF Ελλάς).

 

28ος Κλασσικός Μαραθώνιος της Αθήνας στο ΣΚΑΪ

27/10/2010

Το μεγάλο αθλητικό, πολιτιστικό, ιστορικό και κοινωνικό γεγονός της χρονιάς, έρχεται στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και το woop.gr. Αυτή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 09.00 το πρωί δίνεται η εκκίνηση του 28ου κλασσικού μαραθώνιου της Αθήνας, ο οποίος φέτος συμπίπτει με τα 2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα. Το μεγάλο γεγονός που τιμούν με την παρουσ...

 

Ανακυκλώνουμε σε έξι πόλεις το Σάββατο 23 Οκτωβρίου

26/10/2010

Ο ΣΚΑΙ με σύνθημα: «Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο» το Σάββατο 23 Οκτωβρίου πραγματοποιούμε την τέταρτή μας δράση με τη χορηγία της EUROBANK σε 6 πόλεις της Ελλάδας ταυτόχρονα.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.