Θέμα Διατροφής
Το κρασί δεν είναι μόνο εύγεστο αλλά και ευεργετικό, αφού η διατροφική του αξία στην καλή υγεία είναι αποδεδειγμένη. Όμως ποια η διαφορά μεταξύ λευκού και κόκκινου κρασιού; Σε ποιες ποσότητες πρέπει να καταναλώνεται από άνδρες και γυναίκες και ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη του για τον οργανισμό;.. Η Ιωάννα Κανελλοπούλου συναντά τον Γιώργο Παρτσαλάκη και συζητούν για το καλό κρασί, αλλά και την κρητική κουζίνα.Γνωρίζετε ποιες είναι οι διατροφικές ανάγκες του οργανισμού το καλοκαίρι, αλλά και ποιες τροφές λειτουργούν προστατευτικά έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας; Ενημερωθείτε επίσης, για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φροντίσετε την σιλουέτα σας χρησιμοποιώντας φυσικά ελιξίρια...την Κυριακή 5/06!