Το υπερπολυτελές «κρησφύγετο» του Μπιλ Γκέιτς: Γκολφ κλαμπ των ΗΠΑ για ζάπλουτους (pics)

Ο Μπιλ Γκέιτς ‘’κρύβεται’’ από τον αναπόφευκτο θόρυβο που προκάλεσε το διαζύγιό του σε ένα εξαιρετικά prive γκολφ κλαμπ στην Καλιφόρνια για αρκετούς μήνες, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα Pagesix.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δισεκατομμυριούχος 65χρονος ιδρυτής της Microsoft έχει βρει το ‘’κρησφύγετό’’ του στο The Vintage Club στο Indian Wells της Καλιφόρνιας, το οποίο χαρακτηρίζεται ως "μία από τις πιο διάσημες και εξαιρετικά prive κοινότητες των Ηνωμένων Πολιτειών", μια πραγματική όαση 712 στρεμμάτων. 

Μια πηγή είπε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα Pagesix ότι "ο Μπιλ είχε δε εδώ και καιρό ότι επίκειται διαζύγιο, επειδή βρίσκεται εκεί για περίπου τρεις μήνες." 

Ο Μπιλ Γκέιτς εντοπίστηκε αυτήν την εβδομάδα στο The Vintage Club με την 25χρονη κόρη του Τζένιφερ Γκέιτς και τον αρραβωνιαστικό της, Αιγύπτιο εκατομμυριούχο Νάιελ Νασάρ, σύμφωνα με την πηγή της Pagesix. 



Ο Γκέιτς έχει στην κατοχή του μια ιδιωτική κατοικία στο γκολφ κλαμπ, η οποία διαθέτει και άλλα βαθύπλουτα μέλη, όπως τους δισεκατομμυριούχους Τσαρλς Κοχ, Φίλιπ Άνσουλτς και Ντένις Γουάσινγκτον. 

Χρειάζεστε 250.000 δολάρια μόνο και μόνο για να γίνετε μέλος, και οι τιμές των κατοικιών κυμαίνονται από 2,3 εκατομμύρια δολάρια για τη "φθηνή" έως τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει υποδομές όπως ένα κλαμπ 85.000 τετραγωνικών ποδιών στο επίκεντρο του συγκροτήματος, μια σειρά από εστιατόρια, ένα πολυτελές σπα, και δύο επαγγελματικά γήπεδα γκολφ 18 οπών. 



Ο ιδρυτής της Microsoft  φέρεται να ξόδεψε 12,5 εκατομμύρια δολάρια για μια τεράστια κατοικία στην πολυτελή κοινότητα του θέρετρου το 1990. Το σπίτι των 13.573 τετραγωνικών ποδιών έχει έξι υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια και είναι κτισμένο κατά μήκος ενός γηπέδου γκολφ.

Πηγή: skai.gr