Κλείσιμο

Νέο βιβλίο-φωτιά: Ο Τραμπ έκανε σεξ με μία ανήλικη και μία πορνοστάρ

Αφεντικό της μαφίας ισχυρίζεται σε νέο βιβλίο, που αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του Αμερικανού προέδρου, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε σεξ ταυτόχρονα με μία ανήλικη και μία πορνοστάρ σε οίκο ανοχής της μαφίας στην Νέα Υόρκη το 1982.

Στο βιβλίο «Όλες οι γυναίκες του προέδρου: Ντόναλντ Τραμπ η δημιουργία ενός αρπακτικού», το οποίο  θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι η σεξουαλική συνεύρεση βιντεοσκοπήθηκε και παραδόθηκε σε αφεντικό της μαφίας. 

Την αποκάλυψη κάνει στο βιβλίο ο πρώην μαφιόζος, Τζον Τίνο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε το περιστατικό στο δικό του σεξ κλαμπ για πλουσίους στην Τάιμς Σκουέαρ. 
Ωστόσο οι συγγραφείς παραδέχονται ότι μόνο ο πρώην μαφιόζος γνωρίζει γι’ αυτό το περιστατικό και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε την ανήλικη ούτε την πορνοστάρ με το όνομα «Τρι».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα πουν ότι ο Τίνο είναι ψεύτης και οι ισχυρισμοί του ψεύτικοι. Έφυγα με το αίσθημα ότι οι ισχυρισμοί είναι πιστευτοί», είπε ένας από τους συγγραφείς, ο Μπάρι Λεβίν. 

Ο Τζον Τίνο ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ ήταν γνωστός στο κλαμπ ως «ο κτηματομεσίτης», «φορούσε γραβάτα και δεν έπινε αλκοόλ» και πάντα ζητούσε την συγκεκριμένη πορνοστάρ. Στο βιβλίο δίνονται λεπτομέρειες από εκείνη την βραδιά. Η πορνοστάρ πήρε μαζί της μία έφηβη κοπέλα και μπήκαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο για μία ώρα με τον Τραμπ. 

Εκείνη την εποχή ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν 36 ετών και παντρεμένος με την πρώτη σύζυγο του, Ιβάνα. Στο δωμάτιο υπήρχαν κάμερες προκειμένου οι «πελάτες» να μην κακοποιούν τις πόρνες και γι’ αυτό η συνεύρεση φέρεται να καταγράφηκε σε βίντεο. Στη συνέχεια ο Τζον Τίνο είπε ότι παρέδωσε το βίντεο σε αφεντικό της μαφίας, το οποίο δολοφονήθηκε το 1986.
 

Πηγή: skai.gr