Κλείσιμο

Μπάγκιγχαμ: Οι κομψές εμφανίσεις και οι εντυπωσιακές φωτό της δεξίωσης για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ

Εντυπωσιακές εμφανίσεις, χαμόγελα, πόζες και αλλεπάλληλα φωτογραφικά κλικ στη δεξίωση προς τιμήν των ηγετών του ΝΑΤΟ στο παλάτι του Μπάγκιγχαμ από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Τα βλέμματα μαγνήτισε για μια ακόμη φορά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με το εντυπωσιακό κατακίτρινο παλτό της, από το οποίο αποκαλυπτόταν το μωβ σύνολο που επέλεξε να φορέσει και το οποίο συνδύασε με ίδιου χρώματος γόβες.

Απαστράπτουσα ήταν ταυτόχρονα και η Μαρέβα Γκραμπόφκι στο πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  η οποία και επέλεξε μια τουαλέτα στο χρώμα της ελιάς και την συνδύασε με ένα μαύρο τσαντάκι clutch. 

Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα κομψό updo το οποίο και αναδείκνυε τα κρεμαστά της σκουλαρίκια.

Το ζεύγος Μητσοτάκη έφτασε λίγο μετά τις 19:15 το απόγευμα  ώρα Ελλάδας στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη στιγμή όπου ο Έλληνας Πρωθυπουργός κι η σύζυγος του συναντούν την βασίλισσα Eλισσάβετ και τον Γενικό Γραμματέα του NATO, Γιάνς Στόλτενμπεργκ με τους οποίους και διακρίνονται να συζητούν και να γελούν.

Η Βασίλισσα επέλεξε ένα κλασικό ταγιέρ σε πράσινο χρώμα.

Απαρατήρητο φυσικά δεν πέρασε και το ζεύγος Καμίλας και Καρόλου με την Δούκισσσα της Κορνουάλλης να να έχει επιλέγει ένα απλό αλλά ιδιαίτερα κομψό κόκκινο φόρεμα κι ένα κοντό σκούρο σακάκι.

Στις 21:30 οι ηγέτες της Ατλαντικής Συμμαχίας επρόκειτο να παρακαθίσουν σε δείπνο στην πρωθυπουργική κατοικία (Downing Street) που παραθέτει ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

ΠΗΓΗ ΦΩΤO: AP

Πηγή: skai.gr