ΗΠΑ: O σκληρός επικήδειος μάνας για το γιό της – «Ήταν ηλίθιος»

Ο επικήδειος λόγος της μητέρας του άτυχου Κόντι Τζέιμς, που σκοτώθηκε σε τροχαίο, έγινε viral στα μέσα για την αιχμηρή γλώσσα που η ίδια χρησιμοποίησε.

Η μητέρα του, Κολίν Λιντς, ελπίζει ότι με τον σκληρό αυτόν επικήδειο θα μπορούσε να εμποδίσει τους άλλους από το να κάνουν τα λάθη που έκανε ο γιός της και του στοίχισαν τη ζωή, όπως αναφέρει η Sun.

Η ανακοίνωση έγραφε: 

«Ο Κόντι Τζέιμς μας άφησε στις 8 Αυγούστου 2020, ως αποτέλεσμα τραυματισμών που προκλήθηκαν από το να είσαι ηλίθιος. Ήπιε, οδήγησε και δεν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας του! Σας παρακαλώ, μην είστε ηλίθιοι.»

Μιλώντας για τη μη συμβατική ειδοποίηση θανάτου, η μαμά του έγραψε στο Facebook: «Λυπάμαι αν δεν πιστεύετε ότι ήταν κατάλληλο, αλλά ήταν δύσκολο και είναι ειλικρινές. Λατρεύω αυτό το παιδί περισσότερο από ό, τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Το όμορφο, έξυπνο, γοητευτικό αγόρι μου .. Τον αποκαλούσα χαζό γιατί έκανε χαζά πράγματα. Εάν αυτά που είπα κάνει ακόμη και ένα άτομο να ξανασκεφτεί το ποτό και την οδήγηση, τότε δεν μετανιώνω.»

Η θεία του Κόντι Τζέιμς, Τρίσα Κάλιγκαν, έγραψε ότι ελπίζει με το θάνατό του να «σωθεί μια άλλη οικογένεια από την ίδια θλίψη».

Είπε: «Μην πίνετε και οδηγείτε ... ΚΑΛΕΣΤΕ κάποιον! Μοιραστείτε αυτό το φρικτό παράδειγμα με τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες ειδικά. Εάν αυτό αλλάξει ακόμη και μία ζωή, αξίζει τον κόπο!»

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο επικήδειος του 25χρονου αντικατοπτρίζει «το ποιος ήταν» και παραδέχτηκε ότι η οικογένεια «θρηνεί με διαφορετικούς τρόπους».

Οι συγγενείς του δήλωσαν ότι τα ενδιαφέροντά του περιελάμβαναν «τα φορτηγά του, τη μοτοσικλέτα του, τον σκύλο του, το κορίτσι του, τα όπλα του, το κυνήγι και το ψάρεμα με τους φίλους και την οικογένειά του».
 

Πηγή: The Sun