Κλείσιμο

Η κίνηση Χάρι και Μέγκαν που δείχνει ρήξη με το Παλάτι

Μία ενέργεια με έντονο συμβολισμό ετοιμάζονται να κάνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία θα επιβεβαιώσει πέραν από κάθε αμφιβολία την ρήξη στις σχέσεις του με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 

Σύμφωνα με βρετανικές εφημερίδες, ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά φέρονται να έχουν ήδη ενημερώσει την βασίλισσα Ελισάβετ ότι δεν θα συμμετέχουν στους εορτασμούς στο Σάντριχαμ. 

Οι εορτασμοί είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο επίσημες συναντήσεις της βασιλικής οικογένειας. Ήδη το ζευγάρι απέφυγε να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές του με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στην Σκωτία. Τώρα οι Βρετανοί δημοσιογράφοι ανησυχούν ότι το μήνυμα που θα στείλει το ζευγάρι στους υπόλοιπους γαλαζοαίματους θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη θύελλα στο Παλάτι.  

Ήδη το ζευγάρι παραδέχθηκε σε ντοκιμαντέρ ότι αντιμετωπίζει δύσκολα την αρνητική δημοσιότητα που συγκεντρώνει η Μέγκαν Μαρκλ στον βρετανικό Τύπο. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε τις φήμες ότι με τον αδερφό του και διάδοχο του θρόνου, Ουίλιαμ ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους. 

Σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες, το ζευγάρι θα κάνει διακοπές 6 εβδομάδων στις ΗΠΑ πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων προκειμένου να περάσουν χρόνο με την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ. 

«Εάν είχαν κανονίσει κάτι άλλο σαν μεγάλη οικογένεια τα Χριστούγεννα και ήταν η σειρά της οικογένειας της θα μπορούσες να κατανοήσεις γιατί δεν πηγαίνουν. Όπως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ κάποιες φορές περνούν την ημέρα με τους Μίντλετον. Αλλά φυσικά η Μέγκαν έχει αποξενωθεί από όλους στην οικογένεια της εκτός από την μητέρα της την οποία πιθανότατα θα δουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους επί 6 εβδομάδες. Έτσι αν απλά δεν θέλουν να είναι με την βασίλισσα και με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτό λέει πολλά και είναι ανησυχητικό», είπε στην Daily Mail ο συγγραφέας Φιλ Ντάμπιερ, που έχει γράψει για το πριγκιπικό ζεύγος Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.