Ηλικιωμένη αντιμέτωπη με...αλιγάτορα

Δεν πίστευε στα μάτια της μια 69χρονη από τη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν, πηγαίνοντας να ελέγξει τους περίεργους ήχους που ακούγονταν από την κουζίνα της, ήρθε αντιμέτωπη με έναν αλιγάτορα.

Όπως εξήγησε η ίδια η 69χρονη Σάντρα Φρόστι στους αστυνομικούς, άκουγα ένα δυνατό ήχο από την κουζίνα μου, σαν κάποιος να ξύνει κάτι, και σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είναι η γάτα μου, γιατί δεν έχει νύχια.

Πηγαίνοντας να ελέγξει τι συμβαίνει, είδε έντρομη τον 2,5 μέτρων αλιγάτορα και αμέσως κάλεσε την αστυνομία, όπου μάλιστα στην αρχή δεν πίστευαν τους ισχυρισμούς της.

Ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο με ρώτησε μήπως έχω κάνει λάθος και το ζώο στην κουζίνα μου είναι απλώς ένα ιγκουάνα, δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο η Φρόστι.

Ωστόσο, η γυναίκα επέμεινε, με αποτέλεσμα ένας παγιδευτής της αστυνομίας να καταφτάσει σπίτι της μετά από λίγο, σώζοντας κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια την γάτα της 69χρονης, την οποία κυνηγούσε το ερπετό.

Η περιπέτεια της γυναίκας είχε αίσιο τέλος, καθώς ο ειδικός απομάκρυνε τον αλιγάτορα με ένα σκοινί, ωστόσο η 69χρονη θα το σκέφτεται διπλά πλέον, προτού αφήσει την πόρτα της μισάνοιχτη.
Πηγή: skai.gr