Νεκρός στο Λονδίνο

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του στο κεντρικό Λονδίνο ο τρισέγγονος του \"σιδηρού καγκελαρίου\" της Γερμανίας Οτο φον Μπίσμαρκ, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πτώμα του 44χρονου Γκότφριντ Αλεξάντερ Λέοπολντ βαρώνου φον Μπίσμαρκ-Σενχάουζεν, βρέθηκε προχθές Δευτέρα στο διαμέρισμά του στο Τσέλσι και όπως φαίνεται πρόκειται για περίπτωση αιφνιδίου θανάτου. Θα ακολουθήσει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, δήλωσε εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου.

Ο βαρώνος Γκόντφριντ Αλεξάντερ υπήρξε γνωστός στους κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου και είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία.

Το 1986, όταν ακόμα φοιτούσε στην Οξφόρδη, είχε βρεθεί νεκρή στο δωμάτιό του από υπερβολική δόση ηρωίνης η 22χρονη Ολίβια Τσάνον, κόρη ενός από τους κορυφαίους τότε υπουργούς της βρετανικής κυβέρνησης.

Πέρυσι ένας άνδρας βρήκε τον θάνατο πηδώντας από το παράθυρο του διαμερίσματος του Μπίσμαρκ στη διάρκεια ενός πάρτυ που περιγράφηκε από την αστυνομία ως οργιώδες πάρτι ομοφυλοφίλων.
Πηγή: skai.gr