Το εξτρεμιστικό Ισλάμ συνομωτεί

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας κάλεσε τους ιερωμένους να βοηθήσουν στην προσπάθεια εξουδετέρωσης του \"ιού\" του φανατικού ισλαμισμού, για τον οποίον είπε πως έχει καταφέρει να επιβιώσει παρά τις προσπάθειες αντιμετώπισής του.

\"Οι ομάδες που έχουν ξεστρατίσει εξακολουθούν να λειτουργούν και δυστυχώς συνωμοτούν\", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, πρίγκηπας Ναγιέφ μπιν Αμπντούλ-Αζίζ, στην εφημερίδα Αλ Ριάντ.

Οι Σαουδάραβες αξιωματούχοι συνήθως χαρακτηρίζουν ομάδες που έχουν \"ξεστρατίσει\" τις οργανώσεις των φανατικών ισλαμιστών που προσπαθούν να ανατρέψουν τη μοναρχία στη χώρα και να εκδιώξουν τους δυτικούς από τα γενέθλια μέρη του Ισλάμ.

\"Το σύστημα ασφαλείας είναι σαν τον χειρούργο, αποκόπτει τον όγκο, αλλά ο ιός που πρέπει να εξαλειφθεί από το σώμα της νεολαίας παραμένει στη θέση του και αυτό είναι που πρέπει να εξουδετερωθεί\", δήλωσε ο Σαουδάραβας αξιωματούχος.

\"Οι πάντες πρέπει να κατανοήσουν ότι αυτές οι οργανώσεις που έχουν μπει σε λάθος δρόμο δεν μπορούν να εξουδετερωθούν χωρίς τη συνεργασία όλων\", δήλωσε ο πρίγκηπας Ναγιέφ μπιν Αμπντούλ Αζίζ.
Πηγή: skai.gr