Η εμμονή του Μπέκαμ με τα Lego έκανε τη Βικτόρια να αγανακτήσει

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Βικτόρια Μπέκαμ αγανάκτησε με τον διάσημο άντρα της, αλλά ο Ντέιβιντ κέρδισε πολλούς πόντους ως πατέρας: η κόρη του, η Χάρπερ είναι μανιακή θαυμάστρια του Χάρι Πότερ, κι ο πάλαι ποτέ σταρ των ποδοσφαιρικών γηπέδων ξεκίνησε να συναρμολογήσει από Lego ένα Hogwarts Castle γι' αυτήν.

Το Σάββατο το πρωί στρώθηκε, η συναρμολόγηση ξεκίνησε καλά, και η Βικτόρια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο με τον εδώ και 20 χρόνια σύζυγό της να «κοπιάζει» για τη μικρότερη κορούλα τους. «Τι καλός μπαμπάς» έγραψε η Βικτόρια, προσθέτοντας: «Η Χάρπερ έχει εμμονή με τον Χάρι Πότερ».





Μιας και η οκτάχρονη δεν εμφανιζόταν στο βίντεο, είναι δικαιολογημένες οι υποψίες ότι το όλο εγχείρημα ήταν ιδέα του τρόμου των τερματοφυλάκων, και απλώς έδινε στον 44χρονο ευκαιρία να βγάλει στην επιφάνεια το αγοράκι που κρύβει μέσα του. Βλέποντάς τον να σκύβει κάθε τόσο στις «Οδηγίες» καθώς διάλεγε κυβάκια, ήταν προφανές ότι το εγχείρημα ήταν φιλόδοξο και μεγάλο. Τόσο μεγάλο, που όταν μετά από 12 ώρες επέστρεψε σπίτι η Βικτόρια, τον βρήκε ακόμα στο τραπέζι να «χτίζει» το κάστρο.

«Είναι 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ακόμα χτίζει αυτό το LEGO!! ΟΛΗ μέρα έχτιζε!!» έγραψε, αστειευόμενη στο Instagram.



Κι όμως, ο Ντέιβιντ έμεινε ξάγρυπνος κι άλλο, χτίζοντας τη Σχολή των Μάγων. Κι η Βικτόρια συνέχισε το «ρεπορτάζ». Το πρωί της Κυριακής, έγραψε: «Είναι 10 παρά τέταρτο, ξενύχτησε πάνω σ' αυτό το κάστρο έως τις 03:00». Ο Μπέκαμ αποκάλυψε ότι του έμεναν ακόμα 10 σακουλάκια με κυβάκια να χρησιμοποιήσει και η 45χρονη σύζυγος έγραψε κάτω από καινούργιο βίντεο που ανήρτησε: «Μ' αυτό ασχολείται πάλι... Αυτό το κάστρο κάνει μαντάρα, τώρα, τη ζωή μου».