ΗΠΑ: 8χρονο αγόρι δέχτηκε επίθεση από λιοντάρι δίπλα από το σπίτι του

Ένα 8χρονο αγόρι από το Κολοράντο δέχθηκε επίθεση από λιοντάρι καθώς έπαιζε με τον αδερφό του στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.

Ο Πάικ Κάρλσον, ενώ είχε βγει με τον αδερφό του στην πίσω αυλή του σπιτιού τους για να παίξουν, αποφάσισε να διασχίσει τον μικρό λόφο όπου βρίσκεται το σπίτι για να μιλήσει σε έναν γείτονα. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του παιδιού, το λιοντάρι του επιτέθηκε από το πουθενά καθώς περπατούσε.
Όπως ανέφερε ο 8χρονος, προσπαθούσε να χτυπήσει το λιοντάρι με όποιον τρόπο μπορούσε και έψαχνε να βρει κάποιο αντικείμενο για το τραυματίσει και να το αναγκάσει να απομακρυνθεί. Ο αδερφός του φώναξε τον πατέρα τους ο οποίος έσπευσε στο σημείο κρατώντας μαχαίρι.

Εν τέλει ο Ρον Κάρλσον, ο πατέρας του 8χρονου, κατάφερε να τρομάξει το λιοντάρι. Όπως δήλωσε για το περιστατικό, η μία πλευρά του προσώπου του Πάικ ήτανμια ανοιχτή πληγή γεμάτη αίμα. 

Το λιοντάρι που επιτέθηκε στο αγόρι ήταν αρσενικό ενός έτους που ζούσε σε πάρκο άγρια ζωής του Κολοράντο. Μαζί με ένα άλλο λιοντάρι, που επιτέθηκε σε κατσίκα που βρισκόταν σε σπίτι, υπεβλήθησαν σε ευθανασία. 

Παρά το γεγονός που κόντεψε να του κοστίσει τη ζωή, ο μικρός Πάικ προσπάθησε να παραμείνει θετικός δηλώνοντας: «Μην προσπαθήσει κανείς να παλέψει με λιοντάρι του βουνού. Είναι απατεώνας.»

Πηγή: NBC News