Κλείσιμο

Παγκόσμιο σουξέ η ιστορία Βρετανού μποξέρ και χρυσής μπριζόλας στη Μύκονο

Το γύρο του κόσμου συνεχίζει να κάνει, δυσφημώντας τον ελληνικό τουρισμό, η υπόθεση ενός παλαίμαχου βρετανού πυγμάχου που πλήρωσε "χρυσή" μια μπριζόλα στη Μύκονο, με τη βρετανική εφημερίδα Independent να βάζει στο "κάδρο" κι άλλα ελληνικά νησιά. 

Ο Ρίκι Χάτον, διάσημος πυγμάχος από το Μάντσεστερ, αποφάσισε να απολαύσει τις διακοπές του στη Μύκονο, αλλά αναγκάστηκε να πληρώσει το αδιανόητο ποσό των... 920 ευρώ για μια μπριζόλα. Ο συνολικός λογαριασμός σχεδόν άγγιξε τα 2.000 ευρώ, ποσό αρκετά δυσκολοχώνευτο για το Βρετανό.



Η εφημερίδα Independent σχολιάζει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ότι "πολλοί επισκέπτες στα ελληνικά νησιά που είναι δημοφιλή στους Βρετανούς τουρίστες, κατηγόρησαν εστιατόρια ότι δεν έδωσαν μενού (τιμοκατάλογο) ή δεν ήταν διαφανή με τις τιμές τους". 

Πάντως, ο Independent αναφέρει ότι μετά τις καταγγελίες του Χάτον και άλλων τουριστών έγιναν έλεγχοι σε διάφορα εστιατόρια, ενώ επικαλείται στοιχεία του ΥΠΟΙΚ σύμφωνα με τα οποία ήδη από τον Ιούνιο σχεδιαζόταν να πραγματοποιηθούν περίπου 50.500 έλεγχοι σε επιχειρήσεις από εφοριακούς για φορολογικές παραβάσεις.  

Πηγή: skai.gr