Κλείσιμο

Φάρατζ: Θα υπάρχουν λακκούβες στο δρόμο για το Brexit αλλά...

«Θα υπάρχουν λακκούβες στο δρόμο για το Brexit» παραδέχεται ο αρχηγός του Kόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου Νάιτζελ Φάρατζ σε άρθρο στην Daily Mail, ωστόσο επιμένει στην ορθότητα της ανάγκης η Βρετανία να εγκαταλείψει την ΕΕ.

«Δεν αμφισβήτησα ποτέ ότι μια τέτοια μεγάλη αναστάτωση θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε βραχυπρόθεσμες δυσκολίες» δηλώνει, εντούτοις απορρίπτει τα «σενάρια αποκάλυψης» για τη Βρετανία. 

Στο άρθρο του Φάρατζ εμφανίζεται εκ νέου η φωτογραφία του με το καινούριο του διαβατήριο, στο οποίο δεν υπάρχουν πια τα διακριτικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Είναι σημαντικό γεγονός ένα έγγραφο που αφορά ταυτότητα να αντικατοπτρίζει τα γεγονότα, στην προκειμένη περίπτωση να αναγνωρίζει στο χαρτί ότι όλοι οι βρετανοί φορείς διαβατηρίων είναι ακριβώς αυτό: Βρετανοί» σημειώνει ο λαϊκιστής πολιτικός.

«Όπως πάντα υποστήριζα, η αποχώρηση από την ΕΕ είναι κάτι πολύ σημαντικότερο και βαθύτερο από το χρήμα» προσθέτει. 

Σε ένα θεμελιώδες επίπεδο, υποστηρίζει, έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση ως έθνος για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας - και να ζήσουμε τη ζωή μας με τους δικούς μας όρους.

«Η μετακόμιση είναι συχνά αποδιοργανωτική, αλλά οι άνθρωποι το κάνουν για να πάνε σε ένα καλύτερο μέρος. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε» υποστηρίζει.
Πηγή: skai.gr