Χωρίς εκρηκτικό μηχανισμό οι χύτρες που εντοπίστηκαν στο μετρό του Μανχάταν

Δεν έφεραν εκρηκτικούς μηχανισμούς οι τρεις χύτρες που εντοπίστηκαν σε σταθμό του μετρό στο Κάτω Μανχάταν στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Οι δημοτικές αρχές της Νέας Υόρκης είχαν προηγουμένως εκκενώσει τον πολυσύχναστο σταθμό επί της οδού Φούλτον, με τους συρμούς του μετρό να παρακάμπτουν τον σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να εξετάσουν τα ύποπτα ευρήματα.

H αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε στο Twitter ότι τα ύποπτα δέματα είναι ασφαλή, δεν βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Παράλληλα, από κάμερα κλειστού κυκλώματος οι αρχές φαίνεται πως κατάφεραν να εντοπίσουν το άτομο που φαίνεται να τοποθέτησε τις χύτρες.

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα ο οποίος αυτή την ώρα αναζητείται με τα στιγμιότυπα που τον απεικονίζουν να έχουν αναρτηθεί στο twitter προκειμένου όποιος τον αναγνωρίσει και μπορεί να συμβάλει στην έρευνα τον αρχών να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως οι αστυνομικοί ερευνούν ύποπτα δέματα στον σταθμό, αλλά δεν μπορούσε να δώσει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.



Πηγή: skai.gr