«Πλοίο των βασανιστηρίων»: Η ετήσια συγκέντρωση σαδομαζοχιστών (vid+pics)

Το μεγαλύτερο πάρτι σαδομαζοχισμού του κόσμου έγινε την περασμένη Κυριακή στην Γερμανία. 


Περίπου 500 επισκέπτες ντυμένοι με τα αγαπημένα τους μαύρα λάτεξ, αλυσίδες, χαλινάρια, λουριά και μάσκες, συγκεντρώθηκαν για μία βόλτα με το «πλοίο των βασανιστηρίων» στην λίμνη Κονστάνς. 


Φωτογράφοι και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν στην αποβάθρα προκειμένου να δουν από κοντά τον μεγαλύτερο πάρτι σαδομαζοχιστών του κόσμου, που έφτασαν από κάθε πλευρά του πλανήτη. 
Αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες ήταν περίπου 500, δηλαδή σημαντικά λιγότεροι με τα προηγούμενα χρόνια.



Η χαμηλή συμμετοχή οφείλεται κυρίως στο κύμα του καύσωνα που έπληξε την Ευρώπη, καθώς δεν είναι εύκολο να ντυθεί κανείς με στενά, μαύρα λάτεξ ρούχα. «Είναι λίγο μικρότερη η συμμετοχή από το συνηθισμένο εξαιτίας της ζέστης. Αλλά η θερμοκρασία ανεβαίνει περισσότερο όταν φοράς δερμάτινα, λάτεξ ή μπογιά», είπε στην γερμανική εφημερίδα Bild ο διοργανωτής, Τόμας Σίγκμουντ. 



Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το πάρτι είναι μία ευκαιρία άνθρωποι με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις να γνωριστούν από κοντά και να μην αισθάνονται παράξενοι. «Σε ένα κανονικό κλαμπ οι άνθρωποι θα ήταν έκπληκτοι και μπορεί να νευρίαζαν όταν θα τους έβλεπαν με στολές λάτεξ. Στο πλοίο οι φιλοξενούμενοι αισθάνονται άνετα», τόνισε ο Τόμας Σίγκμουντ.