Κλείσιμο

Ένα βυθισμένο Boeing γίνεται υποβρύχιο αξιοθέατο στο Μπαχρέιν (vid)

Ένα βυθισμένο Boeing 747 γίνεται το σημείο αναφοράς ενός τεράστιου υποβρύχιου θεματικού πάρκου που θα ξεκινήσει την λειτουργία του τον Αύγουστο στον Περσικό κόλπο.

Ιδιαίτερα, στόχος του Μπαχρέιν είναι να προσελκύσει δύτες από όλο τον κόσμο σε ένα υποβρύχιο θεματικό πάρκο που φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο που δημιουργήθηκε ποτέ.

Εξάλλου και το μήκους 70 μέτρων αεροσκάφος είναι το μεγαλύτερο Boeing 747 που έχει βυθιστεί ποτέ, σύμφωνα με τον Υπουργό βιομηχανίας, εμπορίου και τουρισμού του Μπαχρέιν.

Μάλιστα το θεματικό πάρκο θα περιλαμβάνει  εκτός των άλλων ένα πιστό αρχιτεκτονικό αντίγραφο του περήφανου μνημείου του «σπιτιού του εμπόρου μαργαριταριών στο Μπαχρέιν», στην καρδιά του βυθού, γλυπτά αλλά και τεχνητούς  κοραλλιογενείς υφάλους. 

Όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν αυτή την πρωτότυπη υποβρύχια εμπειρία μπορούν πρέπει να απευθυνθούν σε κέντρα καταδύσεων με επίσημη άδεια λειτουργίας.



Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που βυθισμένα αεροσκάφη λειτουργούν σαν «υποβρύχια αξιοθέατα» καθώς  σε ανάλογες κινήσεις έχουν προβεί χώρες όπως ο Καναδάς αλλά και η Τουρκία.

Πηγές: CNN
Πηγή: skai.gr