Διαδικτυακή κακοποίηση για τον ξυλοδαρμό της αεροσυνοδού και της φίλης της

Η αποτρόπαιη επίθεση σε μια αεροσύνοδο και την κοπέλα της σε ένα λεωφορείο του Λονδίνου επειδή αρνήθηκαν να φιληθούν έχει καταγραφεί στην κάμερα ασφαλείας του οχήματος, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Metroline που διαχειρίζεται το στόλο των λεωφορείων. 

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε και πέμπτη σύλληψη νεαρού, ενός 16χρονου εφήβου, για την άγρια επίθεση στις δύο κοπέλες, την 28χρονη Melania Geymonat, 28 ετών, και την 29χρονη αμερικανίδα σύντροφό της Chris. 

Miss Geymonat told BBC London News: 'The violence is not only because we are women which are dating each other. Ita??s also because we are women'

Οι δυο κοπέλες όμως δέχονται νέα, εξίσου αποτρόπαιη επίθεση, αυτή τη φορά από χρήστες του διαδικτύου, καθώς κατηγορούνται ότι «αυτές προκάλεσαν» την κακοποίησή τους!

«Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνεις για να είσαι γκέι» έγραψε στο Facebook ένας χρήστης. «Να γιατί ο αδερφός μου εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει ένα κορίτσι για να παντρευτεί. Όλα τα κορίτσια έχουν ‘’πιαστεί’’ από κορίτσια χαχαχα» αναφέρει μια κοπέλα!


«Μην το κάνετε δημόσια. Να τα αποτελέσματα να είστε ανόητες» σχολίασε κάποιος άλλος. Όμως το ζευγάρι αψηφά τις online προσβολές, στέλνοντας μήνυμα ότι «δεν φοβόμαστε να λέμε δημόσια ότι είμαστε λεσβίες».

Melania Geymonat (pictured) is now waiting to find out if her nose was broken in the vile attack

«Ήμουν και εξακολουθώ να είμαι θυμωμένη... Ήταν τρομακτικό, αλλά αυτό που με κάνει ακόμα πιο θυμωμένη είναι ότι δεν πρόκειται για μια νέα κατάσταση. Υπάρχουν περισσότερα εγκλήματα μίσους που διαπράττονται. Δεν είμαστε παρά ένα ασήμαντο περιστατικό» επισημαίνει η Chris στο ΒΒC. Τα σημάδια του ξυλοδαρμού των νεαρών γυναικών είναι ορατά. 

Aπό την πλευρά της η Melania Geymonat σημειώνει στο βρετανικό δίκτυο: «Η βία δεν προκλήθηκε επειδή είμαστε γυναίκες που έχουμε σχέση μεταξύ μας. Προκλήθηκε επίσης επειδή είμαστε γυναίκες…»

The couple were left covered in blood after the attack by a group of young men inA West Hampstead, north west London

Η 28χρονη ανάρτησε την περιπέτειά της στο Facebook, προσελκύοντας 3.700 σχόλια και 9.700 διαμοιρασμούς της ιστορίας της.

Πέρα από τα αρρωστημένα σχόλια όμως, η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων συμπαραστάθηκε στο ζευγάρι και καταδίκασε την επίθεση, μεταξύ αυτών η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, ο επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν και ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν. 

Chris' injuries were still visible as she spoke to BBC London News. Both she and MissA Geymonat sustained bruising to their face




A stream of homophobic insults were launched at the couple on Facebook and Twitter after news of the attack broke

Πηγή: skai.gr