Στην βιομηχανία των podcast το ζεύγος Ομπάμα

Η εταιρεία παραγωγής του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, Higher Ground, υπέγραψε συμφωνία με το Spotify, που προβλέπει την παραγωγή αποκλειστικών podcast για λογαριασμό της πλατφόρμας μουσικής στο Διαδίκτυο, η οποία επιδιώκει να διευρύνει τις δραστηριότητές της.

Βάσει της συμφωνίας, το ζεύγος Ομπάμα θα «αναπτύσσει, παραγάγει και δανείζει τη φωνή του» σε επιλεγμένα podcast που θα διανέμονται παγκοσμίως, εξηγείται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν η Spotify και η Higher Ground.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι (…), καθώς τα podcast προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να ενθαρρύνουμε τον εποικοδομητικό διάλογο, να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάει και να τους κάνουμε να σκέφτονται, ελπίζοντας να έρθουμε λίγο κοντύτερα ο ένας με τον άλλο» σχολιάζει στο δελτίο τύπου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στο ίδιο κλίμα, η Μισέλ Ομπάμα επισήμανε την «ευκαιρία» που παρουσιάζει αυτή η συνεργασία να «αντηχήσουν φωνές που συχνά αγνοούνται ή καταπνίγονται».

Η εν λόγω ανακοίνωση ακολουθεί την πολυετή συμφωνία που υπογράφθηκε μεταξύ της Higher Ground και της Netflix και ανακοινώθηκε το 2018, η οποία προβλέπει την παραγωγή ταινιών, ντοκιμαντέρ κι άλλων σειρών από τον πρώην πρόεδρο και την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ