Κλείσιμο

Τι αναφέρει ο Τζέιμι Όλιβερ στην επιστολή του προς τους εργαζόμενους

Επιστολή σε όλους τους εργαζόμενους των εστιατορίων του έστειλε ο διάσημος σεφ και επιχειρηματίας Τζέιμι Όλιβερ, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους όσο εργάζονταν για λογαριασμό του.

Την Τρίτη έκλεισαν 22 από τα 25 εστιατόρια του Τζέιμι Όλιβερ καθώς ο γνωστός σεφ και εργοδότης υπέβαλε αίτηση αφερεγγυότητας, με αποτέλεσμα να βρεθούν στον δρόμο περίπου 1.000 άτομα.

Ανοιχτοί παραμένουν προς το παρόν, οι τρεις χώροι στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ, ενώ οι διαχειριστές αναζητούν νέο αγοραστή, με τις 300 θέσεις εργασίας να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Στην επιστολή του ο γνωστός παγκοσμίως μάγειρας ευχαριστεί τους εργαζόμενους που προσέφεραν τα μέγιστα από την καρδιά και την ψυχή τους για τα εστιατόριά του. Σημειώνει παράλληλα ότι και ο ίδιος ενημερώθηκε για την κατάρρευση της επιχείρησης την ίδια μέρα που το έμαθαν και οι ίδιοι, σύμφωνα με την Mirror που δημοσίευσε την επιστολή.

Κάποιοι εργαζόμενοι ανακάλυψαν ότι έμειναν χωρίς δουλειά μέσω αυτής της επιστολής που έλαβαν στα μέιλ τους από τον Τζέιμι Όλιβερ. Ο πασίγνωστος μάγειρας ενημέρωσε τους μέχρι πρότινος υπαλλήλους του ότι θα πληρωθούν κανονικά για όλες τις ημέρες που εργάστηκαν ενώ ευχήθηκε σε όσους έχασαν τη δουλειά τους «όλη την τύχη του κόσμου».

«Στις 10 η ώρα ήρθαν δύο λογιστές της KMPG και μας έδωσαν μια ειδοποίηση που έλεγε πως η επιχείρηση σταματά να λειτουργεί αμέσως. Κανείς μας δεν ήξερε τίποτα. Ήμασταν περίπου 15 άτομα. Ήταν σοκ για όλους μας. Κάποια άτομα είναι εδώ από την πρώτη ημέρα, επομένως εργάζονται στο εστιατόριο περισσότερα από 10 χρόνια», δήλωσε ένας από τους υπαλλήλους  στην Manchester Evening News. 

Πηγή: skai.gr