Ο Δανός πολιτικός που κατηγορείται για την διοργάνωση 73 σεξουαλικών οργίων

Ποινική δίωξη για την διοργάνωση τουλάχιστον 73 ομαδικών σεξουαλικών οργίων το διάστημα 2016-2017 άσκησε η δικαιοσύνη της Δανίας στον επικεφαλής του κόμματος Φιλελεύθερων Σοσιαλιστών, Περ Ζάιντλερ. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΒΤ και το Sputnik, ο Ζάιντλερ κατηγορείται ότι διοργάνωσε 73 όργια σε πέντε μεγάλες πόλεις της Δανίας και κέρδισε για τις υπηρεσίες του περίπου 50.000 δολάρια. 

Ο Δανός πολιτικός και ο 55χρονος συνεργός και συγκατηγορούμενος του παραδέχθηκαν την ευθύνη τους για την διοργάνωση ομαδικών σεξουαλικών επαφών. Σε αυτά τα πάρτι περίπου 50 γυναίκες συνευρίσκονταν σεξουαλικά με έως 12 άνδρες, οι οποίοι και πλήρωναν τις υπηρεσίες τους. Η υπεράσπιση του Ζάιντλερ ισχυρίστηκε ότι ο Δανός πολιτικός διοργάνωνε τις συνευρέσεις μεταξύ ζευγαριών προκειμένου να γίνεται ανταλλαγή συντρόφων. 

«Αυτά ήταν σεξουαλικά γεγονότα όπου μερικές γυναίκες προσφέρθηκαν από μόνες τους εθελοντικά και σε αντάλλαγμα έλαβαν ένα μπόνους», είπε ο δικηγόρος του πολιτικού, Ένρικ Γκάρλικ. 

Η εισαγγελέας, Μπριγκίτε Έρνεστ είπε ότι η «ροζ» επιχείρηση του πολιτικού ήταν καλά οργανωμένη. «Δεν έχουμε ξαναδεί περιστατικά αυτού του μεγέθους στην Δανία», είπε η εισαγγελέας.