Κλείσιμο

Μυστήριο με το θάνατο της 22χρονης κόρης του ιδρυτή της μπάντας Slipknot

Δύσκολες στιγμές για τον Σον Γκράχαν, ιδρυτή και ντράμερ της αμερικάνικης χέβι μέταλ μπάντας Slipknot, ο οποίος έχασε την 22χρονη κόρη του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

«Με ραγισμένη καρδιά και με ανείπωτο πόνο σας ενημερώνω ότι η μικρότερη κόρη μου Γκαμπριέλ πέθανε το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019», έγραψε ο μουσικός την Κυριακή στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο βραβευμένος με Grammy ντράμερ, που χρησιμοποιεί τα ψευδώνυμα «Clown» και «#6» ζήτησε από το κοινό του συγκροτήματος να κρατήσει διακριτική στάση και να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.



Η 22χρονη κοπέλα ήταν ένα από τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε με τη γυναίκα του από το 1992.
  
Η μεγαλύτερη αδερφή της 22χρονης, η Alexandria, με ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε τη συντριβή της και ζήτησε από τον κόσμο να μη διαδίδει φήμες για το θάνατο της αδερφής της.

Ο τραγουδιστής των Slipknot, Κόρει Τέιλορ, εξέφρασε μέσω Twitter τα συλλυπητήριά του. «Η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον αδερφό μου. Στείλτε στην οικογένεια Crahan τις σκέψεις σας και την αγάπη σας. Θα μας λείψει», έγραψε.


Οι Slipknot είναι αμερικανικό Heavy Metal συγκρότημα που ιδρύθηκε από τον Crahan το 1993. Από τα πιο γνωστά τους κομμάτια είναι τα «The Devil in I» (2014), «Snuff» (2009) και «Duality» (2004). Το 2010 ο μπασίστας του συγκροτήματος Paul Gray πέθανε στις 24 Μαΐου του 2010 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Πηγή: skai.gr