Κλείσιμο

Πέθανε η Grumpy Cat, η διασημότερη γκρινιάρα γάτα - διαδικτυακός θρύλος vid

Πέθανε την Τρίτη, σε ηλικία επτά ετών, η Grumpy Cat, η πιο αγαπημένη γκρινιάρα γάτα με το μόνιμα βλοσυρό βλέμμα. Η ηλικία της σε ανθρώπινα χρόνια ήταν 63 ετών.

Η πασίγνωστη κατσουφιασμένη γάτα ενέπνευσε πλήθος κόσμου και πέθανε μετά από λοίμωξη που υπέστη στο ουροποιητικό της σύστημα, και η οποία, δεν ήταν δυνατό να ξεπεραστεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. 



Οι άνθρωποι που την είχαν υιοθετήσει, η οικογένειά της, ανήρτησαν την είδηση του θανάτου της-κατά κόσμον- Τardar Sauce, στο twitter. «Είμαστε στην απίστευτα δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την απώλεια της αγαπημένης μας ‘’Γκρινιάρας Γάτας’’», ανέφεραν.





«Πέθανε ειρηνικά το πρωί της Τρίτης, 14 Μαΐου, στο σπίτι στην αγκαλιά της μαμάς της, της Tabatha. Εκτός από το ότι ήταν το  μωρό μας και ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, η Grumpy Cat βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να χαμογελούν- ακόμα και όταν οι καιροί ήταν δύσκολοι. Το πνεύμα της θα συνεχίσει να ζει μέσα από τους φαν της παντού», συμπλήρωσε η οικογένειά της.



Η Grumpy Cat ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο κάνοντας τηλεοπτικές εμφανίσεις και μάλιστα το 2014 πρωταγωνίστησε στη δική της χριστουγεννιάτικη ταινία.

Πηγή: skai.gr