Κλείσιμο

Αστυνομικός εκτελεί με 5 σφαίρες γυναίκα που φωνάζει ότι είναι έγκυος (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει στο Τέξας η εκτέλεση μιας γυναίκας από αστυνομικό του τμήματος της πόλης Μπέιταουν. Σε βίντεο που κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο αστυνομικός και η γυναίκα συμπλέκονται το βράδυ της Δευτέρας (10.40 τοπική ώρα). Ο αστυνομικός, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, και έχει 11 χρόνια υπηρεσίας στο σώμα, προσέγγισε την 44χρονη Πάμελα Τέρνερ καθώς είχαν εκδοθεί εντάλματα για τη σύλληψή της. 

Ο αστυνομικός προσπαθεί να βάλει χειροπέδες στην Τέρνερ, που διακρίνεται να αντιστέκεται, φωνάζοντας ότι απλώς επέστρεφε στο σπίτι της. "Με παρενοχλείς", λέει η Τέρνερ, αφού καταφέρνει να ξεφύγει από τη λαβή του αξιωματικού. "Πραγματικά με παρενοχλείς’’. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Οι δύο τους τελικά πέφτουν στο έδαφος, με τον αστυνομικό να στέκεται πάνω από τη γυναίκα. "Γιατί; Δεν σου έκανα τίποτα", λέει η Τέρνερ. ‘’Είμαι έγκυος", είναι τα τελευταία λόγια της πριν ο αστυνομικός την πυροβολήσει πέντε φορές.

Σύμφωνα πάντως με το αστυνομικό τμήμα που υπηρετεί ο αστυνομικός, η γυναίκα κατόρθωσε να του πάρει το όπλο ηλεκτροσόκ που κατείχε κάτι που τον έκανε να την πυροβολήσει. 

Οι γείτονες της γυναίκες ανέφεραν πάντως ότι ήταν αβλαβής και ότι συνήθως έκανε βόλτες στη γειτονιά με το κατοικίδιο ζώο της. "Πήγαινε βόλτα το σκυλί της, το μόνο που έκανε ήταν να πηγαίνει βόλτα το σκυλί της και έβγαζε τα σκουπίδια ... Δεν είχε προβλήματα με κάνεναν, ήταν μόνη της με το σκυλί της" δήλωσε ένας γείτονας σε αμερικανικά ΜΜΕ.  Έως στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν η Πάμελα Τέρνερ ήταν όντως έγκυος. 
Πηγή: skai.gr