Όρμπαν για μετανάστες: Στην ΕΕ εισάγουν ψηφοφόρους- Ισχυρός ηγέτης στις ΗΠΑ

Στην Ευρώπη, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, εισάγουν ψηφοφόρους ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν για τις προσφυγικές ροές, στον απόηχο της συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο. 

Σύμφωνα με τον Όρμπαν, και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού η πολιτική χειραγωγείται από τα αριστερά κόμματα που με την «εισαγωγή νέων ψηφοφόρων» προσπαθούν να βελτιώσουν τα κακά τους εκλογικά αποτελέσματα. 

Όπως ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων V4N4 «συζητήσαμε (σ.σ με τον Τραμπ) λεπτομερώς τις απειλές της μετανάστευσης, και επίσης ότι η σημερινή Ευρώπη δεν μπορεί να εγγυηθεί πλήρως την ασφάλεια των πολιτών της… Κατά τη γνώμη μου, αυτή η διαδικασία έχει μία αιτία: η Αριστερά εισάγει ψηφοφόρους από τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την πολιτική της επιβίωση. Και η νέα εξέλιξη είναι ότι τα κόμματα που θεωρούνται δεξιά, συνεργάζονται σε αυτό το ζήτημα ως σύμμαχοι. Πιστεύω ότι αυτό είναι αντίθετο προς τα συμφέροντα των χωρών μας και δημιουργεί προβλήματα στην ευρωπαϊκή ζωή που θα έχουν σοβαρές συνέπειες».

Σήμερα, συνέχισε ο Βίκτορ Όρμπαν, υπάρχουν άνθρωποι που ενθαρρύνουν τέτοιους διεστραμμένους συνασπισμούς στην Ευρώπη μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Διαμορφώνεται ένας ευρωπαϊκός συνασπισμός υπέρ της μετανάστευσης. Εκτιμούμε με τον ίδιο τρόπο τις απειλές που θέτει η μετανάστευση.

«Συζητήσαμε για την ευρωπαϊκή ασφάλεια. Συζητήσαμε ότι ο Χριστιανισμός βρίσκεται υπό πολιορκία παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, και πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται αυτό. Ο πρόεδρος Τραμπ μας ευχαρίστησε για τη βοήθεια των διωκόμενων Χριστιανών. Δεν προσφέρουμε δωρεές σε διεθνείς ανθρωπιστικές ομάδες: βοηθάμε άμεσα τις χριστιανικές κοινότητες» σχολίασε ακόμα ο ακροδεξιός πρωθυπουργός. 

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός παραλλήλισε δε τον εαυτό του με τον Αμερικανό πρόεδρο: «Και οι δύο εργαζόμαστε υπό μεγάλη πίεση, δεχόμαστε πολλή κριτική για το ότι δεν ακολουθούμε τις προτιμήσεις των φιλελεύθερων μέσων ενημέρωσης, και είμαστε επιτυχείς… Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να το δεχθούν αυτό» υποστήριξε.

«Ο πρόεδρος ενδιαφέρθηκε για όλα όσα συμβαίνουν στη Γηραιά Ήπειρο σήμερα. Συζητήσαμε την έντονη τάση οικοδόμησης μιας σοσιαλιστικής Ευρώπης, ιδεολογικά και οικονομικά. Υψηλότεροι φόροι, περισσότερη γραφειοκρατία, αυστηρότερη λογοκρισία, λιγότερος ανταγωνισμός. Οι οικονομικές πολιτικές των χωρών της Κεντρικής Ευρώπης με επίκεντρο τον ανταγωνισμό αντιτίθενται σε αυτό. Εμείς στην Κεντρική Ευρώπη το έχουμε ήδη ζήσει αυτό, μέσω του Σοσιαλισμού, και γνωρίζουμε ακριβώς ότι καταστρέφει τα πάντα. Εάν κάποιος θέλει να μάθει κάτι για την Ευρώπη σήμερα, θα πρέπει να απευθυνθεί στους Ούγγρους. Ζούμε ανάμεσα στα ρήγματα των πολιτισμών» είπε ο συντηρητικός πρωθυπουργός.
Πηγή: skai.gr - Σ.Κ