Κύπρος: 25η ημέρα ερευνών για τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου

Για 25η ημέρα συνεχίζονται στην Κύπρο οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου.

Έως σήμερα έχουν βρεθεί πέντε από τις επτά γυναίκες και κορίτσια που δολοφόνησε ο ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Σήμερα το σύστημα ηχοεντοπισμού Sonar θα τεθεί σε λειτουργία στην λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, όπου ο συλληφθείς έχει δηλώσει πως πέταξε το πτώμα της 6χρονης Σιέρα, κόρης της δολοφονηθείσας Μαίρη Ρόουζ.

Στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας μέσα στην οποία θα βρίσκεται κρυμμένο πτώμα.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύτες, οι οποίοι εξετάζουν ύποπτα σημεία που σηματοδοτήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με την χρήση του Sonar. Εάν χρειαστεί θα κινητοποιηθεί και η ρομποτική κάμερα.

Από το Σαββατοκύριακο του Πάσχα έχουν βρεθεί δύο αποσκευές, που περιείχαν τα αποσυντιθέμενα σώματα μίας γυναίκας κι ενός παιδιού.

Πέραν των επτά φόνων, πέντε γυναικών και δυο ανήλικων παιδιών, οι ανακριτές εξετάζουν πλέον και τον ενδεχόμενο βιασμού γυναίκας από τον 35χρονο.

Όπως μεταδίδει ο σταθμός Sigma Live στις 30 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή πως κατά το 2017, όταν εκείνη ήταν 19 ετών, την βίασε ο 35χρονος, ο οποίος της είχε υποσχεθεί να την φωτογραφίσει ως μοντέλο.
Πηγή: skai.gr