Γιατί η Βασίλισσα «κατσάδιασε» την Μέγκαν Μαρκλ

Νέες και διόλου κολακευτικές λεπτομέρειες για την παρασκηνιακή συμπεριφορά της Δούκισσας του Σάσεξ ήρθαν στη δημοσιότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι απότομη με το προσωπικό του παλατιού. Μάλιστα υπάρχουν δεκάδες ρεπορτάζ στον βρετανικό Τύπο που κατηγορούν την συμπεριφορά της για το πρόσφατο «κύμα» παραιτήσεων από το επιτελείο της. 

Αυτή τη φορά τις αποκαλύψεις έκανε η βασιλική βιογράφος, Κέιτι Νίκολ, η οποία ανέφερε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ «κατσάδιασε» πέρσι την σύζυγο του εγγονού της για το άσχημο φέρσιμο της.
 
Συγκεκριμένα πέρσι πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκε το Παλάτι του Ουίνσορ προκειμένου να δοκιμάσει το φαγητό που θα σερβιριζόταν στην γαμήλια δεξίωση. Μάλιστα είχε ζητήσει ειδικό μενού για κάποιους καλεσμένους που ακολουθούν διατροφικές συνήθειες με βάση τον βουδισμό. 

«Η Μέγκαν θύμωσε πολύ όταν στην γεύση αισθάνθηκε ότι υπάρχει αυγό σε ένα πιάτο που της είπαν ότι δεν υπήρχε αυγό. Τους είπε: Όχι μπορώ να το γευθώ. Μπορώ να γευθώ ότι υπάρχει αυγό σε αυτό το πιάτο», είπε η Κέιτι Νίκολ. 

Υπήρξε αρκετή αναστάτωση στο παλάτι και τότε ξαφνικά η βασίλισσα μπήκε στην αίθουσα. «Νομίζω ότι υπήρξε αναστάτωση όταν ξαφνικά μπήκε η βασίλισσα γιατί φυσικά πρόκειται για το Παλάτι του Ουίνσορ, το σπίτι της. Απλά και ήσυχα πήρε την Μέγκαν στο πλάι και της είπε: Μέγκαν σε αυτή την οικογένεια δεν μιλάμε έτσι στους ανθρώπους», υπογράμμισε η βιογράφος. 

Φυσικά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η βασίλισσα φάνηκε ενοχλημένη με την Δούκισσα του Σάσεξ. Πέρσι έγινε γνωστό ότι θύμωσε εξαιρετικά με την επιμονή της Μέγκαν Μαρκλ να δανειστεί μία τιάρα από την βασιλική συλλογή για τον γάμο της. Το προσωπικό της εξηγούσε ότι δεν γινόταν να την δανειστεί γιατί δεν ήταν γνωστή η ακριβής ιστορία της και ενδέχεται τα σμαράγδια της να είχαν προέλθει από την Ρωσία. 

Τότε η Βασίλισσα φέρεται να κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και να του είπε: «Θα πάρει όποια τιάρα της δώσω».
Πηγή: skai.gr