Κλείσιμο

Κύπρος: Βρέθηκε νέο πτώμα στη βαλίτσα – Συνεχίζεται η αναζήτηση στη λίμνη

Φρίκη δίχως τέλος στην Κύπρο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, στη βαλίτσα που ανασύρθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι από την Κόκκινη Λίμνη εντοπίστηκε νέα σορός, άγνωστης προς το παρόν γυναίκας, η οποία φαίνεται να είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Οι προσπάθειες για την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας θα συνεχιστούν, ενώ ακολούθως θα ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας. Σημειώνεται ότι στην όχθη της λίμνης στήθηκε σκηνή ώστε να γίνει αυτοψία των αντικειμένων που θα ανασυρθούν. Στο σημείο βρίσκονται ιατροδικαστές και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου στις βαλίτσες βρίσκονται τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων και της 29 χρονης Maricar Valdez Arquiola. Μάνα και κόρη δολοφονήθηκαν σύμφωνα με την ομολογία του τον Σεπτέμβριο του 2016 ενώ η Maricar δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Στο φράγμα του Ξυλιάτου, όπου συνεχίζονται για σχεδόν δύο εβδομάδες οι έρευνες για ανεύρεση της σορού της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc, δεν έχουν υπάρξει αποτελέσματα. Πληροφορίες του «Π», αναφέρουν ότι οι δύτες εντόπισαν χθες ένα κομμάτι από δέρμα, το οποίο εκτίμησαν ότι πρέπει να εξεταστεί καθώς έδειχνε «ξένο» με τον χώρο. Δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτό το στοιχείο μπορεί να σχετίζεται με την 6χρονη, αλλά για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο θα γίνει ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκει σε άνθρωπο ή ζώο.

Η Sierra ήταν κόρη της 38χρονης Marry Rose Tiburcio, από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας ήταν το πρώτο που εντοπίστηκε τυχαία από περιηγητές να επιπλέει στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού. Ο 35χρονος Ίλαρχος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την μητέρα, αλλά όπως υποστηρίζει το παιδί πέθανε μόνο του, από αναρρόφηση εμεσμάτων. Στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, πέταξε το πτώμα του παιδιού στο φράγμα Ξυλιάτου και της μητέρας στο μεταλλείο Μιτσερού.

Πηγή: politis.com.cy