Κλείσιμο

Και διπλή δολοφονία μητέρας - κόρης ομολόγησε ο Κύπριος serial killer

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Αστυνομίας μετά από τον εντοπισμό του πτώματος στο πεδίο βολής στην περιοχή Κάμπος του Μήλου στην Ορούντα κατόπιν υποδείξεων του 35χρονου ίλαρχου.

Ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε άλλη μία διπλή δολοφονία μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία 36 και 8 ετών αντίστοιχα ενώ παραδέχθηκε τη δολοφονία της Maricar Valdez έπειτα από τη διαδικασία έκδοσης εντάλματος προσωποκράτησης αφού πέρασε εκ νέου από εξαντλητική ανάκριση.

Αναφορικά με το πτώμα που υπέδειξε το χώρο όπου το πέταξε ο 35χρονος φέρεται να πρόκειται για γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους ανακριτές πρόκειται για έγκλημα που έγινε το καλοκαίρι του 2018 αλλά δεν θυμάται ξεκάθαρα σε ποια γυναίκα ανήκει.
  
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η διαδικασία ανάσυρσης της σορού, ενώ στην περιοχή βρίσκονται οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους για να διενεργήσουν αυτοψία στη σκηνή.

Ο 35χρονος υπέδειξε στους ανακριτές σημείο με πηγάδι νότια του πεδίου βολής όπου βρισκόταν το πτώμα.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αφού ζητήθηκε η συμβολή της για την ανάσυρση του πτώματος από το σημείο όπου εντοπίστηκε. Το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε γυναίκα από την Ασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός που εντοπίστηκε βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση ενώ δεν είναι αναγνωρίσιμη.

Ο 35χρονος μέχρι στιγμής έχει παραδεχθεί τους φόνους της Marry Rose, της Αrian Palanas Lozano, σύμφωνα πληροφορίες, έχει παραδεχθεί το φόνο της Maricar αλλά και της γυναίκας το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στην Ορούντα.
  
Όσον αφορά την εξάχρονη Sierra, κόρη της Marry Rose ισχυρίστηκε ότι την πέταξε στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, αφότου πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.