Πεντάχρονος οδήγησε τις αρχές στα πτώματα της μητέρας και του αδερφού του

Τα άψυχα σώματα μιας Γερμανίδας και του δεκάχρονου γιου της εντόπισαν οι αρχές της Ισπανίας μέσα σε μια σπηλιά στο νησί της Τενερίφης ενώ παράλληλα προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο άλλος γιος του ζευγαριού ηλικίας πέντε ετών, περιπλανιόταν κλαίγοντας και γεμάτος λάσπες στα βουνά δίπλα από το Αντέχε. Κάποιοι ντόπιοι που τον βρήκαν ειδοποίησαν τις αρχές την Τρίτη.

Η έρευνα ήταν δύσκολη, καθώς η περιοχή έχει πολλές σπηλιές και ομίχλη. Σύμφωνα με την El Pais, η σπηλιά βρέθηκε αφού πρώτα είχε βρεθεί ένα ρολόι σε ένα μονοπάτι.

Ο Γερμανός πατέρας ο οποίος είναι κάτοικος του Αντέχε συνελήφθη στο διαμέρισμά του. Πηγές που επικαλείται η ισπανική El Pais αναφέρουν ότι ο πατέρας ήταν επιθετικός και αρνήθηκε να δώσει στην αστυνομία στοιχεία για τη σύζυγο και τους γιους του.

Τα θύματα φαίνονται να έχουν ξυλοκοπηθεί, και ο αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Το μικρό αγόρι δήλωσε στις αρχές ότι έτρεξε μακριά από την σπηλιά όταν ο πατέρας του αγρίεψε. Η El Pais ανέφερε ότι η μητέρα είχε φτάσει στην Τενερίφη με τα αγόρια τη Μ. Δευτέρα για να επισκεφθεί τον πατέρα.





Πηγή: skai.gr