Serial Killer Κύπρου: Έχω συναντήσει την τρίτη κοπέλα αλλά δεν την σκότωσα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου ο 35χρονος, serial killer της Κύπρου.

Το δικαστήριο, διέταξε τη διήμερη προσωποκράτησή του, με τη διαδικασία να συνεχίζεται το Μεγάλο Σάββατο.

Παράλληλα, το δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι διερευνάται ο φόνος της Maricar Vladez, τρίτης αγνοούμενης.Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά οι αρχές ζητούν έκδοση διατάγματος κράτησης υπόπτου για φόνο, χωρίς να υπάρχει πτώμα. 

Ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, ενώ δεν έφερε ένσταση στο διάταγμα κράτησής του.

Ο «Ορέστης» επανασυνελήφθη χθες από την Αστυνομία, ως ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της 29χρονης από τις Φιλιππίνες, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τον Δεκέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι ανακριτές, ο 35χρονος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που συνομίλησε με την ελλειπούσα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε φωτογραφία της ταυτότητας της Maricar.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την 29χρονη στις 13 Δεκεμβρίου του 2017, ημέρα κατά την οποία εξαφανίστηκε, δίνοντας διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Την ίδια στιγμή, από το πρωί βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου οι αρχές αναζητούν το πτώμα της 6χρονης Sierra, κόρης της Mary Rose, τον φόνο της οποίας παραδέχθηκε ο «Ορέστης». Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες και στο Μιτσερό, καθώς τα μέλη της ΕΜΑΚ θα εξετάσουν με ρομποτική κάμερα το τελευταίο κομμάτι της ανατολικής πτέρυγας του φρεατίου.

Πηγή: Philenews