Κλείσιμο

Σρι Λάνκα:Στη δημοσιότητα νέα βίντεο των βομβιστών,λεπτά πριν τις επιθέσεις

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται κι άλλα νέα βίντεο, λεπτά πριν την αιματηρή επίθεση που έλαβε χώρα ανήμερα του καθολικού Πάσχα στην Σρι Λάνκα. 

Πρόκειται για βίντεο-ντοκουμέντα που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος και αποτυπώνουν τους βομβιστές αυτοκτονίας, να κατευθύνονται στα σημεία επίθεσης, φέροντας στις πλάτες τους τα σακίδια εντός των οποίων έχουν τοποθετηθεί οι εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Στο πρώτο βίντεο, στιγμές πριν την επίθεση, διακρίνεται ο ένας εκ των δραστών της  να βαδίζει σε μια πλατεία με κόσμο, κατευθυνόμενος στην εκκλησία του αιματοκυλίσματος. Αίσθηση μάλιστα προκαλεί το γεγονός πως  η κάμερα τον συλλαμβάνει να χαϊδεύει, στιγμιαία, το κεφάλι ενός μικρού κοριτσιού που περνά από μπροστά του.

Παράλληλα, το βίντεο  από κάμερα ασφαλείας του Shangri La hotel, καταγράφει άλλον καμικάζι αυτοκτονίας να εμφανίζεται στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, προχωρώντας ουσιαστικά στο σημείο όπου και ανατινάχτηκε.

Tέλος, ΜΜΕ δημοσιοποίησαν βίντεο όπου φερόμενα μέλη του ISIS παρουσιάζονται στο φακό, και δηλώνουν πως αναλαμβάνουν την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα.
Πηγή Βίντεο: Twitter / Daily Mail 
Πηγή: skai.gr