Ρωσία: Στυγερή δολοφονία τρανσέξουαλ γυναίκας από τον γιατρό σύντροφό της

Αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη της Ρωσίας προκάλεσε η είδηση της εξαιρετικά ειδεχθούς δολοφονίας μιας τρανσέξουαλ γυναίκας από τον γιατρό σύντροφο της επειδή όπως υποστήριξε ο ίδιος στις αρχές, αυτή του είχε αποκρύψει το γεγονός ότι είχε υποστεί εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Όπως μεταφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail, ο 27χρονος Μιχαίλ Τιχάνον φέρεται πως ομολόγησε την δολοφονία της 25χρονης Νίνα Σουρκάτσκαγια την οποία και  εν συνεχεία διαμέλισε για να εξαφανίσει την σορό και να καλύψει τα ίχνη του.

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της 25χρονης Νίνα απευθύνθηκε στις αρχές, μη μπορώντας να εντοπίσει την κόρη της.

Η έρευνα της αστυνομίας, υπέδειξε πως θύτης και θύμα είχαν γνωριστεί σε νυχτερινό κέντρο και αποφασίζοντας να συνάψουν μια εφήμερη σχέση, μετέβησαν στο διαμέρισμα του θύματος προκειμένου να συνευρεθούν.

Εκεί ο 27χρονος δράστης φέρεται πως ανακάλυψε πως το θύμα είχε υποβληθεί σε αλλαγή φύλου και εξαγριωμένος προέβην στον στραγγαλισμό του, κατά την διάρκεια της συνουσίας.

Εν συνεχεία προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του ο Τιχάνον χρησιμοποίησε τις χειρουργικές του γνώσεις προκειμένου να διαμελίσει και να εξαφανίσει τη σορό.

Ο Τιχόνοφ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών για φόνο και περιύβριση νεκρού.

Πηγή: Daily Mail
Πηγή: skai.gr