Φρίκη στην Κύπρο: 2 σοροί σε φρεάτιο-Φόβοι και για άλλα πτώματα

Κι ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις γύρω από την πρωτοφανή υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Marry Roze από τις Φιλιππινές, οι εξελίξεις από τις νέες έρευνες συγκλονίζουν ακόμη περισσότερο. 
 
Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη δυο μέτωπα ερευνών, σε Μιτσερό και Ξυλιάτου, οι αρχές ήρθαν αντιμέτωπες με νέο σοκ, αφού έρευνες ανδρών της ΕΜΑΚ εντός του 125 μέτρων φρεατίου εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα, το οποίο δεν ανήκει στην 6χρονη ελλείπουσα κόρη της Mary Rose. 
 
Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι ανασύρθηκε δεύτερο πτώμα γυναίκας. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο ενώ ανέφερε ότι οι έρευνες εκεί θα συνεχιστούν και αύριο Κυριακή και στην περιοχή της λίμνης στο Ξυλιάτο για εντοπισμό του 6χρονου. Ο κ.Σιάηλος τόνισε ότι οι Αρχές βρίσκονται στο πολύ αρχικό στάδιο αναφορικά με την διερεύνηση για την ταυτότητα του δεύτερου πτώματος.
 
Στον χώρο των ερευνών έσπευσε ο υπεύθυνος ΤΑΕ και ο Αστυνομικός Δ/ντης Λευκωσίας. Ισχυρές δυνάμεις περιφρουρούν την περιοχή ενώ επί τόπου έσπευσαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.  
 
Xθες βράδυ, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι οι αρχές είναι "αρκετά κοντά" στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
 
Όλα άρχισαν την περασμένη Κυριακή όπου δυο επισκέπτες στην περιοχή από Γερμανία και ΗΠΑ εντόπισαν κάτι που ομοίαζε σε ανθρώπινο πτώμα. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ όπου μετά από μια πολύωρη επιχείρηση ανέσυραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας. 

Δυο μέρες μετά, ταυτοποιήθηκε η άτυχη Mary Rose και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι ενός ειδεχθούς εγκλήματος, αφού τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν τον Μάιο του 2018 και μαζί της ήταν και η 6χρονη κόρη της, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Πηγή: www.sigmalive.com