Κλείσιμο

Κύπρος: Ένοχος δήλωσε 35χρονος για το φόνο γυναίκας που βρέθηκε σε φρεάτιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση-θρίλερ της 38χρονης, Marry Rose Tiburcio, της οποίας το πτώμα εντοπίστηκε την Κυριακή στην περιοχή του μεταλλείου στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής Κύπρου, ο 35χρονος ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή κατά την διάρκεια ανάκρισης, και οδηγεί την Αστυνομία σε συγκεκριμένη τοποθεσία στην περιοχή Ξυλιάτου. Οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό της 6χρονης.

Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους το βράδυ της Παρασκευής, ο Υπεύθυνος του Τμήματος Ανίχνευσης Εγκλημάτων Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος. ανέφερε πως η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες, βρίσκονται σε επιχειρησιακή δράση και αναμένονται εξελίξεις. Αξιολογούνται διάφορα δεδομένα. Σύντομα αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση, και ευελπιστούμε ότι αυτό θα γίνει το Σάββατο. Είμαστε αρκετά κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης».

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως νέα σύσκεψη των ανακριτών θα συζητήσει τα περαιτέρω βήματα σε ό,τι αφορά την υπόθεση. Παράλληλα ανέφερε πως ένα ακόμα ένα βήμα προς τη διαλεύκανση του σοβαρού αυτού εγκλήματος αποτελεί η σύλληψη δύο προσώπων.