Νεκρή 22χρονη σε ξενοδοχείο μετά από «σεξουαλικό παιχνίδι που στράβωσε»

Σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι που στράβωσε απέδωσε ο σύντροφος μιας 22χρονης Βρετανίδας τον ξαφνικό θάνατό της σε ξενοδοχείο στην Ελβετία όπου είχαν πάει για διακοπές. 

Το πρωί της προηγούμενης Τρίτης, στις 6.30 το πρωί, ο 29χρονος Γερμανός Μαρκ Σάλτσε έτρεξε στην ρεσεψιόν και ενημέρωσε πως χρειαζόταν ιατρική βοήθεια γιατί η φίλη του, Άννα Φλόρενς, δεν ήταν καλά.

Οι υπάλληλοι αντίκρισαν την κοπέλα πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς τις αισθήσεις της και όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι είχε αναστατώσει το ξενοδοχείο με τις φωνές του και την φασαρία που έκανε. Ωστόσο οι φωνές σταμάτησαν μέχρι να προλάβει ειδοποιηθεί το προσωπικό του ξενοδοχείου για να τους κάνει παρατήρηση. 

 

Ο 29χρονος Γερμανός κρατείται σε φυλακή στην πόλη Φαρέρα και κατηγορείται για ανθρωποκτονία παρά τους ισχυρισμούς τους περί σεξουαλικού παιχνιδιού που στράβωσε.

Η πρώτη εξέταση της σορού δείχνει ότι ο θάνατος της 22χρονης προκλήθηκε από ασφυξία. Το σώμα της κοπέλας είχε πολλές μικρές αμυχές, κοψίματα και μώλωπες, που υποδηλώνουν πως είχε υποστεί κάποιου είδους βασανιστήρια.

 

Πηγή: skai.gr