Κλείσιμο

Μετακόμισαν Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ-Η κόντρα με την Βασίλισσα

Μετά από μήνες εντατικών εργασιών το σπίτι του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ, το Φρόγκμορ Κότιτζ, είναι έτοιμο. Το ζευγάρι μετακόμισε στο νέο του σπίτι μακριά από το Παλάτι Κέσινγκτον λίγο πριν η Μέγκαν Μαρκλ γεννήσει το πρώτο παιδί της. 

Η 37χρονη δούκισσα αναμένεται να γεννήσει στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου και να διακόψει για λίγο τις δημόσιες εμφανίσεις της. Για το νέο σπίτι ξοδεύτηκαν εκατομμύρια λίρες και υπολογίζεται ότι μόνο η ηχομόνωση στοίχισε 50.000 λίρες. Παράλληλα με την μετακόμιση το ζευγάρι αναμένεται να διαλέξει και μία εξ ολοκλήρου νέα επικοινωνιακή ομάδα που θα διαχειρίζεται την δημόσια εικόνα του μετά από το μπαράζ παραιτήσεων από το επιτελείο της Μέγκαν Μαρκλ. Οι παραιτήσεις έχουν πυροδοτήσει πολυάριθμες φήμες στη Βρετανία για τον εκρηκτικό και απαιτητικό χαρακτήρα της δούκισσας του Σάσσεξ. 


Η συμβολική κίνηση δυσαρέσκεια της Βασίλισσας

Η Βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίζεται ενοχλημένη από τις απαιτήσεις και την συμπεριφορά της συζύγου του εγγονού της Χάρι. Μάλιστα φέρεται ιδιαίτερα να δυσαρεστήθηκε από την φήμη ότι ο πρίγκιπας Χάρι φώναξε σε μέλη του επιτελείου του, που του μετέφεραν τις εξωφρενικές απαιτήσεις της Μέγκαν Μαρκλ, «ό,τι θέλει η Μέγκαν το παίρνει». 

Έτσι το Παλάτι του Μπάγκιγχαμ αποφάσισε να απαγορεύσει στην Μέγκαν να δανείζεται συγκεκριμένα κοσμήματα από την βασιλική συλλογή. Μία πηγή του παλατιού είπε στην εφημερίδα The Sun ότι «είναι αλήθεια ότι το Παλάτι του Μπάγκιγχαμ δεν ήθελε όλα τα αντικείμενα στην βασιλική συλλογή να είναι διαθέσιμα στην Μέγκαν αυτό το διάστημα. Προφανώς η Κέιτ ως η επόμενη πριγκίπισσα της Ουαλίας και υψηλόβαθμο μέλος της οικογένειας θα τα έχει διαθέσιμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα αντικείμενα αυτά δεν θα δοθούν ως δάνειο στην Μέγκαν στο μέλλον εάν η κατάσταση αλλάξει». 

Πηγή: skai.gr