ΗΠΑ: 14χρονος ισχυρίζεται ότι είναι 6χρονο αγόρι που εξαφανίστηκε το 2011

Ένας 14χρονος νεαρός ισχυρίζεται ότι είναι ο Τίμοθι Πίτζεν, το 6χρονο παιδί που εξαφανίστηκε πριν από οκτώ χρόνια όταν η μητέρα του αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα. Το FBI και οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν εκ νέου την υπόθεση για να διαπιστώσουν αν το παιδί είναι το πρόσωπο που ισχυρίζεται. 

Ο Τίμοθι, από την Αουρόρα του Ιλλινόις, τελευταία φορά εθεάθη στις 12 Μαΐου 2011 μαζί με τη μητέρα του σε ένα υδάτινο πάρκο. Αυτή ήταν μια από τις στάσεις της εκδρομής τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του η Άμι Φράι-Πίτζεν πήρε τον 6χρονο τότε γιο της από ένα δημοτικό σχολείο του Ιλλινόις των ΗΠΑ στις 11 Μαΐου του 2011.

Τρεις μέρες αργότερα, η σορός της μητέρας εντοπίστηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη Rockford. Είχε αυτοκτονήσει, αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι ο γιος της ήταν με ανθρώπους που τον αγαπούν. «Δεν θα τον βρείτε ποτέ» έλεγε.

Την Τετάρτη ο 14χρονος νεαρός βρέθηκε να περιπλανιέται στο Κεντάκι. Όταν μίλησε με τους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι είναι ο εξαφανισμένος Τίμοθι Πίτζεν, το αγόρι που εξαφανίστηκε. Είπε μάλιστα ότι είχε δραπετεύσει από δύο άνδρες που τον κρατούσαν αιχμάλωτο για 7 χρόνια.

Το αγόρι δραπέτευσε και άρχισε να τρέχει ανάστατο μακριά από το ξενοδοχείο που βρισκόταν. Η αστυνομία και το FBI ερευνούν το θέμα αλλά ακόμα δεν έχουν εντοπίσει το σημείο από το οποίο δραπέτευσε, ούτε έχουν βρει κάποιο στοιχείο.

Σύμφωνα με τον 14χρονο οι απαγωγείς του ήταν δύο γυμνασμένοι άνδρες που έμοιαζαν με body builders. Ένας είχε τατουάζ ιστό αράχνης στον λαιμό και ο άλλος είχε τατουάζ με φίδι στο ένα χέρι. Επέβαιναν σε ένα SUV με πινακίδες από το Ουισκόνσιν και έμεναν σε ένα Red Roof Inn.

Για χρόνια η οικογένεια του Τίμοθι τον αναζητούσε. «Η τελευταία εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι όταν τον άφησα στο σχολείο και εκείνος έτρεξε στην τάξη του» είχε πει ο πατέρας του Τζιμ Πίτζεν το 2015.

Εν τω μεταξύ, την ημέρα πριν την αυτοκτονία της, η μητέρα του τηλεφώνησε σε μέλη της οικογένειάς της και τους διαβεβαίωσε όλους ότι ο Τίμοθι είναι ασφαλής.

Ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας του Τίμοθι, ήταν, όπως αποκαλύφθηκε από τους συγγενείς μετά από χρόνια, ότι κάποιος δικαστής θα της πάρει το παιδί εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. 
Πηγή: skai.gr