Κλείσιμο

Ινδία: Eπιχειρηματίας έχασε τη ζωή του από μεταμόσχευση μαλλιών (video)

Tην ζωή του έχασε ένας 43χρονος επιχειρηματίας, σε ιδιωτική κλινική στην Βομβάη, μετά από επιπλοκές μιας 12 ωρης μεταμόσχευσης μαλλιών στην οποία και υπεβλήθη.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο 43χρονος που παρουσίασε σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν αλλεργική αντίδραση στο μόσχευμα 40 ώρες μετά την διαδικασία, αντίθετα με τα προβλεπόμενα είχε απαιτήσει να του τοποθετηθούν 9.000 θύλακες την ώρα που κατά βάση, δεν δύναται να εμφυτευτούν περισσότεροι των 3000.

Σε δηλώσεις του για το συμβάν, ο δερματολόγος, στην κλινική του οποίου ο επιχειρηματίας υποβλήθηκε στη διαδικασία, τόνισε ότι ο επιχειρηματίας επέμενε, ανεξάρτητα με τις ιατρικές εκτιμήσεις που του υποδείκνυαν το αντίθετο, να του μεταμοσχευθούν 9000 τρίχες απευθείας.

Σημειώνεται πως ο 43χρονος είχε υποβληθεί ξανά σχετικά πρόσφατα σε μια πρώτη συνεδρία, κατά την οποία του μεταμοσχεύθηκαν 3.700 φύτρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία η οποία μελετά περαιτέρω το περιστατικό, ο επιχειρηματίας έδειξε συμπτώματα αναφυλαξίας, σε κάθε περίπτωση ωστόσο αναμένεται η τελική ιατροδικαστική έκθεση για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.



Πηγή: Daily Mail