Θερμή υποδοχή σε Μέγκαν και Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν ευχαρίστησαν το πλήθος των θαυμαστών τους, που αψήφησε το τσουχτερό κρύο και το χιόνι, για να τους επιφυλάξει θερμή υποδοχή, κατά την επίσκεψή τους στη νοτιοδυτική Αγγλία σήμερα.

Η παγωνιά που έχει ενσκήψει σε μεγάλο μέρος της νότιας Βρετανίας είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο σχολείων και αεροδρομίων και σοβαρά προβλήματα στους δρόμους και τα δρομολόγια των σιδηροδρόμων.

Παρά, ωστόσο, τη βαρυχειμωνιά, ο Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι περιμένουν το πρώτο παιδί τους την Άνοιξη, κατάφεραν να μεταβούν με τρένο στο Μπρίστολ, όπου θα παραστούν σε μια σειρά εκδηλώσεων.

«Εκείνη φαινόταν πραγματικά καλά» είπε η 31χρονη Λούσι Ντόιλ, που αψήφησε μαζί με άλλους τις ακραίες καιρικές συνθήκες, για να μπορέσει να δει το ζευγάρι από κοντά.

«Εντυπωσιάστηκα που την είδα να φοράει τακούνια σε μια ημέρα με τόσο χιόνι».

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από τις αντίξοες συνθήκες και έπιασαν κουβέντα με ορισμένους από τους θαυμαστές τους, που περίμεναν υπομονετικά την άφιξή τους, παρά το χιόνι που έπεφτε.

«Ελπίζω όλοι να πιουν ένα ωραίο ζεστό τσάι έπειτα από εδώ» είπε η Μέγκαν, η οποία ζήτησε συγγνώμη από έναν θαυμαστή της επειδή τα χέρια της ήταν κρύα.

«Το τρένο μας καθυστέρησε λίγο, αλλά βάλαμε τα δυνατά μας για να έρθουμε εδώ γρήγορα» συμπλήρωσε η πρώην ηθοποιός.

Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ