Ο Τραμπ φέρεται να χρησιμοποιούσε σε γκολφ κλαμπ του παράτυπους μετανάστες

Παράτυπους μετανάστες φέρεται να χρησιμοποιούσε στο γκολφ κλαμπ του στο Νιού Τζέρσεϊ ο πολέμιος της μετανάστευσης Ντόναλντ Τραμπ!

Το FBI εξετάζει αν μετανάστες χωρίς νόμιμα έγγραφα εργάστηκαν στο γκολφ κλαμπ του Τραμπ ανέφερε δικηγόρος που εκπροσωπεί πέντε μετανάστες. Πρόκειται για τον Άνιμπαλ Ρομέρο, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξή του ότι πράκτορες του FBI συναντήθηκαν μαζί του το Νοέμβριο, για να συζητήσουν τους ισχυρισμούς του.

Ομοσπονδιακοί και πολιτειακοί ερευνητές εξετάζουν ενδελεχώς τα έγγραφα εργασίας των μεταναστών που φαίνεται ότι εργάστηκαν στο γκολφ κλαμπ του προέδρου των ΗΠΑ σύμφωνα με τον Ρομέρο.

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι παράδωσε στις αρχές ψεύτικες πράσινες κάρτες και αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης τις οποίες οι προϊστάμενοι του γηπέδου γκολφ έδωσαν σε μια από τους πελάτες του, τη Βικτορία Μοράλες, 44 ετών από τη Γουατεμάλα. Επίσης, έδωσε στους ανακριτές τις αμοιβές της Σάντρα Ντιαζ, μιας γυναίκας καταγωγής από την Κόστα Ρίκα, η οποία είναι σήμερα νόμιμη μετανάστρια, αλλά δήλωσε ότι ήταν παράτυπη όταν εργάστηκε στο γκολφ κλαμπ επί τρία χρόνια.

Οι πράκτορες του FBI του είπαν ότι θα υπάρξει συντονισμός με το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Νιου Τζέρσεϊ, ανέφερε ο κ. Ρομέρο.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις αρχές, τα οποία αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από τη New York Daily News, δείχνουν ότι οι ερευνητές πιθανόν να ξεκινήσουν έρευνα σχετικά με τις πρακτικές πρόσληψης του γηπέδου γκολφ του προέδρου.
Πηγή: skai.gr