Χριστουγεννιάτικη ανακωχή για Μέγκαν Μαρκλ-Κέιτ Μίντλετον (ΦΩΤΟ)

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον και η δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν χαρούμενες και ευδιάθετες στο πλευρό των συζύγων τους για την χριστουγεννιάτικη λειτουργία μαζί με την βασίλισσα στην εκκλησία του Σάντριχαμ.


Οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι θέλουν να δώσουν μια και καλή τέλος στις φήμες ότι η σχέση τους είναι τουλάχιστον προβληματική.  

Τα δύο ζευγάρια φημολογείται ότι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά, καθώς η Κέιτ Μίντλετον είχε βάλει τα κλάματα εξαιτίας των απαιτήσεων της Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της τον περασμένο Μάιο με τον πρίγκιπα Χάρι.

Αυτή η διαφορά ανάμεσα στις δύο γυναίκες φέρεται να είναι και ο λόγος που η Μεγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, που περιμένουν την Άνοιξη το πρώτο παιδί τους, θα μετακομίσουν στο Φρόγκμορ Κοτιτζ στο Ουίνσορ μακριά από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ. 

Ωστόσο, οι δύο δούκισσες εμφανίστηκαν ευδιάθετες, μιλούσαν η μία στην άλλη και φαίνεται να αστειεύονται μεταξύ τους. Πλήθη Βρετανών είχαν συγκεντρωθεί για να ευχηθούν για τα Χριστούγεννα στα δύο πριγκιπικά ζεύγη.