Βουτιά θανάτου 15χρονου από ταράτσα - Tον επευφημoύσε η μαμά του (βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε το άλμα που πραγματοποίησε με αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο από ταράτσα 14όροφης πολυκατοικίας ένα 15χρονο αγόρι στην Ουκρανία, αφού ο μηχανισμός του δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο θάνατο…

Το συμβάν, που συνέβη στην πόλη Μακέγιεφκα, στην ανατολική Ουκρανία, κατέγραφαν κάμερες.

Στο σοκαριστικό
κλιπ ο έφηβος Μπογκντάν Φιρσόφ διακρίνεται αρχικά στην οροφή του ψηλού κτιρίου, με ανοιχτά τα χέρια, να προετοιμάζεται για το άλμα με το αλεξίπτωτο.

bogdan

Κάτω από την πολυκατοικία βρίσκονταν φίλοι του νεαρού αλλά και η μαμά του, που τον ενθάρρυναν με χειροκροτήματα και επευφημίες. "Ήμουν εκεί, και κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει... Χειροκροτούσαν και τον βιντεοσκοπούσαν" ανέφερε χαρακτηριστικά μάρτυρας. 

Πάντως, ειδικοί που μίλησαν σε ουκρανικά ΜΜΕ ξεκαθάρισαν ότι ακόμα κι αν είχε λειτουργήσει το αλεξίπτωτο ο νεαρός δεν θα είχε γλιτώσει τον θάνατο, καθώς το χαμηλότερο δυνατό ύψος για ένα άλμα με αλεξίπτωτο είναι 70 μέτρα, δηλαδή το κτίριο θα έπρεπε να ήταν πάνω από 25 ορόφων.

Other relatives joined the boy's mother in watching, filming and photographing the horror in jump for which he used a 'homemade' parachute, say reports. Pictured: Emergency services at the scene