Γιατί είναι απογοητευμένη η Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα του Σάσσεξ φέρεται δυσαρεστημένη με τις φήμες για την κόντρα της με την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. 

Απογοητευμένη και αγχωμένη είναι η Μέγκαν Μαρκλ με τις φήμες για την κόντρα της με την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. Τα δημοσιεύματα είναι διόλου κολακευτικά για την δούκισσα του Σάσσεξ που φέρεται με τις απαιτήσεις και τον ιδιότροπο χαρακτήρα της να έχει φέρει εκτός εαυτού την Κέιτ Μίντλετον. 

Μάλιστα, χθες η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε την βασίλισσα Ελισάβετ για τσάι και αμέσως φούντωσαν τα σενάρια ότι η Βρετανίδα μονάρχης λειτουργεί ως «πυροσβέστης» ανάμεσα στις δύο γυναίκες. 

Τώρα πηγές ισχυρίζονται στο αμερικανικό περιοδικό Us Weekly ότι η εγκυμονούσα δούκισσα του Σάσσεξ αισθάνεται απογοητευμένη και αγχωμένη που δεν έχει «φωνή» να απαντήσει στις φήμες. Μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι η Μαρκλ, όπως ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο, έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις φημών το πρωτόκολλο ορίζει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σιωπή και αυτό ακριβώς φαίνεται ότι ενοχλεί την πρώην ηθοποιό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Μαρκλ θεωρεί τους περιορισμούς του πρωτοκόλλου εξουθενωτικούς. «Πάντα στηριζόταν στην δική της φωνή για να υπερασπιστεί άλλους και τον εαυτό της. Έτσι το να μην μπορεί να πει κάτι είναι ένα εξουθενωτικό συναίσθημα», λέει στον περιοδικό ανώνυμη πηγή. 

«Πάντα ήταν τόσο ανεξάρτητη, ολόκληρη την ζωή της και όλο αυτό της το έχουν πάρει. Πάντα ήταν σε θέση να απαντήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα δεν μπορεί», προσθέτει η ίδια πηγή. Μάλιστα υποστηρίζει ότι και ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος είναι «πολύ προστατευτικός» με την σύζυγό του έχει αρχίσει να αισθάνεται την πίεση από τις φήμες.