Σάλος στην Νέα Υόρκη:Αστυνομικοί τραβούν βίαια μωρό από αγκαλιά μητέρας vid

Σάλο έχει προκαλέσει στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει αστυνομικούς να προσπαθούν με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο να αποσπάσουν βρέφος από την αγκαλιά της νεαρής μητέρα του, εντός κέντρου παροχής κοινωνικών υπηρεσιών στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Το περιστατικό, έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ώρες, προκαλώντας τον αποτροπιασμό πλήθους πολιτών οι οποίοι και υπογραμμίζουν το ζήτημα της ραγδαία διόγκωσης φαινομένων αστυνομικής βίας, τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ.

Στο βίντεο ντοκουμέντο μπορεί να διακρίνει κανείς, άνδρες της ασφάλειας να έχουν κυριολεκτικά πέσει πάνω στην 23 Γιασμίν Χέντλει, που είχε επισκεφτεί την δομή προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιο προσωπικό της ζήτημα, όταν και για άγνωστο λόγο της ζητήθηκε να αποχωρήσει, πράγμα το οποίο αρνήθηκε.

Η νεαρή μητέρα, κρατώντας τον μικρό γιo της στην αγκαλιά κάθεται στο πάτωμα, όταν οι αστυνομικοί ορμούν κατά πάνω της τραβώντας βίαια το παιδί.

Η γυναίκα, η οποία φαίνεται πια να κυλιέται στο πάτωμα, ακούγεται να φωνάζει προς τους άνδρες ότι χτυπούν το παιδί.

Ο Δήμαρχος της πόλης Bill de Blasio,τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω σχολίου στο τουίτερ κάνοντας λόγο για ανατριχιαστικό περιστατικό, το οποίο εγείρει ερωτήματα που πρόκειται να διερευνηθούν.



ΠΗΓΗ: Guardian
Πηγή: skai.gr