Η εμφάνιση-έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ (VIDEO)

Ειδική καλεσμένη στα βρετανικά βραβεία Μόδας για το 2018 ήταν η δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στην σκηνή προκειμένου να βραβεύσει την σχεδιάστρια Κλερ Γουάιγκ Κέλερ του οίκου Givency, η οποία σχεδίασε και το νυφικό της δούκισσας για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Μάιο. Η 48χρονη σχεδιάστρια που βραβεύθηκε ως η σχεδιάστρια της χρονιάς ευχαρίστησε την δούκισσα προσωπικά. «Αυτή η γυναίκα είναι τόσο εκπληκτική. Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω την Μέγκαν σε τόσο προσωπικό επίπεδο. Το να έχεις κάποιον να σε εμπιστεύεται σε μία τόσο προσωπική στιγμή της ζωής του…δεν μπορώ να σ’ ευχαριστήσω αρκετά. Ήταν η πιο όμορφη στιγμή», είπε η Γουάιγκ Κέλερ.

Η Μέγκαν Μαρκλ με μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα είπε στο κοινό του Ρόγιαλ Αλμπερτ Χολ: «Είναι τόσο ευχάριστο να βρίσκομαι εδώ, γιορτάζοντας την βρετανική μόδα και τους Βρετανούς σχεδιαστές στο νέο σπίτι μου την Βρετανία».

Μίλησε, όμως, και για την μόδα. «Έχουμε μία βαθιά σύνδεση με αυτό που φοράμε. Κάποιες φορές είναι βαθιά προσωπικό, κάποιες φορές είναι συναισθηματικό», ανέφερε η δούκισσα του Σάσσεξ και τόνισε πόσο σημαντικό είναι, ιδιαίτερα οι γυναίκες, να στηρίζονται και να ενδυναμώνουν η μία την άλλη.