Νέα Ζηλανδία: 22χρονη βρέθηκε νεκρή μετά από ραντεβού μέσω Tinder

Νεαρή κόρη Βρετανού εκατομμυριούχου στη Νέα Ζηλανδία βρέθηκε νεκρή μετά από ραντεβού μέσω Tinder, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα.

Η αστυνομία στη Νέα Ζηλανδία που ερευνά τη δολοφονία της 22χρονης κοπέλας βρήκε ένα πτώμα στα περίχωρα του Ώκλαντ αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για την Γκρέις Μιλέιν που εξαφανίστηκε την 1η Δεκεμβρίου.

Ο επιθεωρητής Σκοτ Μπερντ ανέφερε ότι το πτώμα που βρέθηκε ανήκει πιθανότατα στην κοπέλα ενώ πρόσθεσε ότι οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για την οικογένειά της. Τόνισε ότι η οικογένεια αν και συντετριμμένη, θα ανακουφιστεί που θα μπορέσει να θάψει το άψυχο σώμα της.

Την Παρασκευή ο πατέρας της 22χρονης πήγε στο Ώκλαντ και με δηλώσεις του έκανε έκκληση για βοήθεια και πληροφορίες σχετικά με την κόρη του.

Για το θάνατο της κοπέλας κατηγορείται ένας 26χρονος, ο οποίος φέρεται ότι είχε ραντεβού με την κοπέλα, την οποία γνώρισε μέσω Tinder, κάτι που επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την κοπέλα μαζί με τον φερόμενο δολοφόνο της σε πολλά διαφορετικά σημεία στην περιοχή το βράδυ της εξαφάνισής της.

O αδερφός της άτυχης κοπέλας ανήρτησε στο instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του αδερφή. 
Πηγή: skai.gr