Νεοναζί ζητούν τη δολοφονία του πρίγκιπα Χάρι επειδή παντρεύτηκε τη Μέγκαν

Τη δολοφονία του πρίγκιπα Χάρι, που «πρόδωσε τη φυλή» επειδή παντρεύτηκε τη μιγάδα Μέγκαν Μάρκλ θέλουν οι Βρετανοί νεοναζί Sonnenkrieg Division, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του BBC.

Η οργάνωσή των νεοναζί ανήρτησε μια προπαγανδιστική φωτογραφία του Δούκα του Σάσεξ δίπλα σε μια σβάστικα, μ’ ένα πιστόλι να του σημαδεύει τον κρόταφο και να γράφει το σύνθημα: «Τα λέμε αργότερα, προδότη της φυλής!».



Σημειώνεται ότι η μητέρα της δούκισσας του Σάσεξ, Ντόρια, είναι Αφροαμερικανή, ενώ ο πατέρας της έχει ιρλανδο-ολλανδική καταγωγή.

Σύμφωνα με το BBC η ομάδα αυτή συγκροτήθηκε από έναν 21χρονο φοιτητή, τον Άντριου Ντίμοκ από το Μπαθ, γιο καθηγητή Οδοντιατρικής, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη. Το BBC αναφέρει μάλιστα ότι έχει στοιχεία πως ο Ντίμοκ δημιούργησε την εν λόγω ομάδα.

Βασικό ρόλο στην προπαγανδιστική εκστρατεία των νεοναζί παίζει επίσης σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο ένας 17χρονος Λονδρέζος, ο Όσκαρ Κοτσορόφσκι.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες μηνύματα ακροδεξιών εξτρεμιστών οι οποίοι επικοινωνούν μέσω ενός διακομιστή παιχνιδιών και αποτελούν παρακλάδι της American Atomwaffen Division, η οποία θαυμάζει τον Αδόλφο Χίτλερ καθώς και τον δολοφόνο Τσαρλς Μάνσον και ενθαρρύνει τις τρομοκρατικές ενέργειες.




Πηγή: skai.gr